Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital11Foto© stirileprotv.ro

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

, 24 știri, 108 vizualizări

Alexandru Arșinel a sunat la 112 marți seară și a anunțat că nu se simte deloc bine. O ambulanță a ajuns în cel mai scurt timp la locuința acestuia. Medicii care l-au consultat au stabilit că este nevoie ca Alexandru Arșinel să fie transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Din ultimele informații, se pare că artistul a făcut o criză hipertensivă.

Alexandru Arșinel a fost vizitat de fiul său, înainte să ajungă la spital. Altfel, la locuința lui Alexandru Arșinel a fost, marți, forfotă mare. Prima viziră a primit-o din partea poștașului care, probabil, i-a adus pensia lunară. Ulterior, la apartamentul pe care Alexandru Arșinel îl are chiar peste drum de Palatul Cotroceni, a sosit și fiul său cel mare, Bogdan. Acesta a adus câteva pungi cu alimente și niște scutece pentru adulți.

Artistul a renunțat la funcția de director al Teatrului Constantin Tănase, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Actorului i s-a promis un post de consilier artistic, însă Nicușor Dan, edilul Bucureștiului, nu i-a mai prelungit contractul.