Alin Gabriel Matei, despre relația dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian. Ce a declarat “băiatul de suflet” al regretatului artist2Foto© bzi.ro

Alin Gabriel Matei, despre relația dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian. Ce a declarat “băiatul de suflet” al regretatului artist

, 4 știri, 95 vizualizări

Alin Gabriel Matei a vorbit deschis despre relația pe care Niculina Stoican a avut-o cu Petrică Mâțu Stoian. După trecerea în neființă a regretatului artist, în presă au apărut tot felul de articole potrivit cărora între Niculina și Mâțu Stoian era o relație rece.

“Băiatul de suflet” al cântărețului susține că artiștii nu erau, într-adevăr, certați, ci doar avea gânduri diferite cu privire la muzică și, în general, viață, astfel că discuțiile dintre cei doi erau inevitabile.

Alin Gabriel Matei neagă un conflict dur între Petrică Mâțu Stoian și Niculina Stoican.

“E mult spus că erau certați. În societate, între oameni, există și neînțelegeri, discuții contradictorii. Așa a fost și la ei, nu erau certați, nu știu să fi avut vreodată vreo ceartă, față în față, să își adreseze cuvinte grele. Erau moduri diferite de gândire, de viață, de muzică, de anturaj”, spus Alin Gabriel Matei, potrivit fanatik.ro.