ANAF scoate la concurs sute de posturi, inclusiv pentru debutanți© stirileprotv.ro

ANAF scoate la concurs sute de posturi, inclusiv pentru debutanți

, 5 știri, 18 vizualizări

ANAF a scos la concurs un număr de 79 de posturi de execuție, inclusiv posturi de debutanți, pentru aparatul central, dar și alte 130 de posturi pentru DGRFP București.. Noul președinte ANAF, Lucian Heiuș, a declarat pentru Profit.ro că spre toamnă vrea să fie lansată o a doua etapă, cu recrutări pe posturi și la alte regionale, în special la județele în care sunt contribuabili importanți. Heiuș a anunțat și că ANAF va declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune.

La DGRFP București, posturile sunt în principal de inspectori și referenți. De asemenea, urmează să fie anunțate angajări pe 50 de posturi și la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC).

„Este prima etapă de recrutare pe posturi vacante la ANAF, pentru aparatul central, DGAMC și DGRFP București. Spre toamnă îmi doresc să avem o a doua etapă de recrutare de personal, pentru direcțiile regionale, în special pentru județele mari, unde sunt contribuabili importanți”, a declarat, pentru Profit.ro, președintele ANAF, Lucian Heiuș.