Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Reghe: “A plecat când m-a văzut”4Foto© bzi.ro

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Reghe: “A plecat când m-a văzut”

, 5 știri, 74 vizualizări

Impresara Anamaria Prodan a avut recent o întâlnire de gradul zero cu Reghe, viitorul fost soț, la o terasă din Capitală. De precizat că impresara și Laurențiu Reghecampf nu s-au mai aflat față în față de mai bine de o lună, de la termenul din procesul de divorț. Cei doi nu și-au vorbit deloc și chiar s-au evitat pe toată perioada cât s-au aflat în restaurant.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit pentru prima dată de când antrenorul a deveni tată pentru a treia oară. Cei doi s-au întâlnit la o terasă din București, în miezul zilei. Impresara și încă soțul ei nu s-au mai aflat față-n față decât la tribunal. În prezent, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în proces de divorț. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie.

Anul trecut, antrenorul s-a mutat împreună cu actuala lui iubită, iar în urmă cu câteva săptămâni a deveni tată pentru a treia oară. După un an de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara și soțul ei s-au întâlnit la un restaurant de fițe din București. Anamaria Prodan și tatăl fiului ei s-au întâlnit întâmplător, iar ceea ce părea o ieșire relaxantă, s-a transformat într-o situație tensionată.