Au fost descoperite rămășițele logodnicului lui Gabby Petito, tânăra influencer dispărută și apoi găsită ucisă4Foto© observatornews.ro

Au fost descoperite rămășițele logodnicului lui Gabby Petito, tânăra influencer dispărută și apoi găsită ucisă

, 4 știri, 84 vizualizări

Gabby Petito si Brian Laundrie foto CBS Evening News

„Chris și Roberta Laundrie au fost informați că rămășițele găsite ieri în rezervație sunt într-adevăr ale lui Brian”, a declarat avocatul familiei, Steven Bertolino, care a adăugat că nu vor fi făcute ale comentarii momentan, conform Digi 24. La rândul lui, Richard Stafford, avocat al familiei Petito, a transmis că nici părinții tinerei nu vor face declarații. El a adăugat că ei vor da interviuri la momentul potrivit, când vor fi pregătiți din punct de vedere emoțional. Identificarea a fost făcută la câteva ore după ce poliția din North Port a comunicat că rămășițele găsite aparțineau unui om.

Anchetatorii au descoperit, de asemenea, că îmbrăcămintea corespunde cu ceea ce purta Laundrie în 13 septembrie. În urmă cu o zi, agentul Michael McPherson, care coordonează operațiunea, a anunțat că au fost găsite ceea ce par a fi rămăsițe umane și bunuri ale lui Brian Laundrie, inclusiv un rucsac, lângă rezervația Carlton din North Porth, Florida.

Un alt obiect găsit este un caiet aparținând lui Laundrie, despre care agentul McPherson a spus că este "o persoană de interes în cazul uciderii lui Gabby Petito". Potrivit agentului, bunurile și rămăsițele au fost găsite într-o zonă care s-a aflat până de curând acoperită de ape.