Azi, de la 20.30, la Antena 1, Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor3Foto1Video© observatornews.ro

Azi, de la 20.30, la Antena 1, Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor

, 5 știri, 2 vizualizări

La doar 26 de ani, Narcis Ianău, o prezență apreciată pe marile scene ale lumii, profită de fiecare ocazie pentru a-și forța limitele artistice. Astăzi, de la 20.30, la Antena 1, Narcis îi surprinde pe jurații X Factor cu o interpretare inedită a unei melodii clasice.

După un turneu în 85 de țări alături de Sarah Brightman, Narcis Ianău urcă pe scena X Factor hotărât să surprindă din nou! Tânărul va oferi un moment special de muzică clasică și beatbox, o combinație care se va dovedi uimitoare. ”Ar trebui ca România să de audă mai mult! Suntem mândri de tine!

Ce înseamnă, să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!”, a spus Loredana. Cine sunt concurenții care vor urca astăzi pe scenă și cine va reuși să primească un loc direct în grupele din Bootcamp, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1.