Bărbatul care și-a violat timp de doi ani fiica a murit la spital, după ce s-a spânzurat în închisoare3Foto© antena3.ro

Bărbatul care și-a violat timp de doi ani fiica a murit la spital, după ce s-a spânzurat în închisoare

, 4 știri, 161 vizualizări

Nu a suportat vestea că a fost condamnat la 15 ani de închisoare iar din acest motiv s-a spânzurat. Vorbim despre un bărbat care s-a spânzurat și ulterior a murit. Individul și-a violat fiica minoră timp de 2 ani. Modul de operare al acestuia era unul macabru.

În vârstă de 44 de ani, bărbatul era un prosper om de afaceri din Bârlad și modul de operare i-a șocat chiar și pe anchetatori. Altfel spus, acesta îi punea soției somnifere în diversele lichide pe care aceasta le consuma iar după ce nevasta adormea, bărbatul profită de copilul minor.

Potrivit jurnalistiulor de la vremeanouă, bărbatul a fost condamnat, pentru viol, la 15 ani de închisoare cu executare. Acesta nu a suportat gândul că va sta după gratii și a recurs la un gest extrem. Omul de afaceri și-a pus ștreangul în gât și a ales să se spânzure. În pofida faptului că bărbatului i s-a administrat tratament de specialitate, fiind scos de sub ștreang și resuscitat timp de 20 de minute, acesta a ajuns în comă la Spitalul Județean Vaslui.