Barna: PSD a fost și rămâne un partid al sărăciei. PNRR nu a fost respins, consultările sunt firești2Foto© wall-street.ro

Barna: PSD a fost și rămâne un partid al sărăciei. PNRR nu a fost respins, consultările sunt firești

, 6 știri, 24 vizualizări

Co-președinte USR PLUS, Dan Barna a declarat vineri, la Sibiu, că atacul PSD cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este unul "iresponsabil", explicând că aceste consultări care au loc în aceste zile cu Comisia Europeană sunt "firești", PNRR urmând să fie aprobat și să fie un "succes".

"Văd un atac pe care îl numesc de-a dreptul iresponsabil al PSD și al președintelui său la ceea ce înseamnă Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este un atac care arată cât de puțin înțelege PSD despre ceea ce înseamnă un astfel de program și un astfel de plan de țară pentru România.

O procedură absolut firească, o procedură care va dura timp de două luni, în care Comisia Europeană trimite tuturor țărilor care au trimis aceste programe (...) întrebări și clarificări firești și normale când vorbim de documente de mii sau zeci de mii de pagini, este transformată de PSD într-un atac, practic, la perspectiva și credibilitatea României și ca partener european și ca țară capabilă să dezvolte un astfel de program.