Bergodi pleacă de la Sepsi6Foto© puterea.ro

Bergodi pleacă de la Sepsi

, 7 știri, 30 vizualizări

Italianul Cristiano Bergodi, antrenorul principal al Sepsi OSK, , nu își va prelungi contractul, care expiră la finalul sezonului. Anunțul a fost fãcut în aceasã dupã-amiazã, dupã o întâlnie cu conducerea Sepsi OSK, în care s-a decis  încetarea, de comun acord, a raporturilor contractuale. Alãturi de Bergodi vor pleca și antrenorul secund Luigi Ciarlantino și preparatorul fizic Ionel Colonel. Cu Cristiano Bergodi antrenor, Sepsi OSK a câștigat de două ori Cupa României și o dată Supercupa.

„Dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a transmis Sepsi. Se pare cã decizia italianului a fost luată la doar două zile după ce a cucerit al treilea trofeu cu Sepsi OK, Cupa României.

Se vehiculeazã varianta cã în locul italianului va veni fostul internațional român Liviu Ciubotariu care își va încheia contractul cu FC Voluntari în această vară. Acesta a confirmat că ar fi tentat de o nouă experiență, fie în țările arabe, fie la un alt club din România.