Brigitte Pastramă, sacrificii enorme pentru fiica ei. Vedeta are o viață grea în Dubai4Foto© bzi.ro

Brigitte Pastramă, sacrificii enorme pentru fiica ei. Vedeta are o viață grea în Dubai

, 4 știri, 0 vizualizări

Brigitte Pastramă a făcut sacrificii enorme pentru fiica ei, Sara, care o luase pe căi greșite în România, și s-a mutat în Dubai. Soția lui Florin Pastramă a sperat că această schimbare va fi de bun augur pentru adolescentă. Și totuși, Brigitte Pastramă nu pare mulțumită de noua viață și afacerea ei din Emirate.

Deși toată lumea crede că viața în Dubai este numai lapte și miere, Brigitte Pastramă confirmă că nu este chiar așa. În urmă cu mai bine de un an, vedeta a renunțat la tot ce avea în România și s-a mutat cu fiica ei, Sara, în Emiratele Arabe Unite, pentru a-i oferi o viață mai bună. Acum, însă, cu soțul ei se vede de cel mult 10 ori pe an și nu este deloc mulțumită de schimbarea care s-a produs în viața ei.

A decis să se mute în Dubai deoarece a vrut să îi ofere fiicei sale un alt drum în viață. Sara studiază la colegiu acolo, însă consideră că i se impun prea multe interdicții. Brigitte a încercat să își facă propriul business în Dubai, însă nu are succes. Cu toate acestea, nu regretă că a plecat din România, deoarece vrea ca viața fiicei sale să fie diferită de cea a fratelui ei, Robi. Însă pentru aceasta a făcut sacrificii enorme.