Cătălin Scărlătescu, moment de panică la America Express: „Ne duc în câmp, ne-au răpit!”10Foto© a1.ro

Cătălin Scărlătescu, moment de panică la America Express: „Ne duc în câmp, ne-au răpit!”

, 10 știri, 42 vizualizări

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de momente de panică la America Express – Drumul Aurului. Cei doi s-au trezit într-un câmp, unde nu știu ce se întâmplă, după ce au făcut autostopul.

America Express continuă! În seara aceasta, cel mai dur reality show din România ajunge la începutul unei noi etape – cea de-a doua, care vine cu ambiții și așteptări și mai mari. Și cu cel de-al doilea Joker, miza nou introdusă în acest sezon, pentru care lupta va fi aprigă. Așadar, diseară, la Antena 1, de la ora 20:00, urmează o nouă porție de adrenalină și tensiune la America Express – Drumul Aurului.

„Vrem Jokerul, pentru că în etapa trecută, Jokerul ne-a furat tot – ne-a luat locul întâi și imunitatea”, a declarat Nelu Cortea, referindu-se la momentul surpriză al etapei trecute, când el și Cătălin Bordea câștigaseră cursa pentru imunitate, dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au folosit Jokerul și astfel au putut urca pe locul 1, ei fiind cei care au obținut mult dorita imunitate.