Ce au discutat la Vila Lac Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă3Foto© libertatea.ro

Ce au discutat la Vila Lac Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă

, 9 știri, 182 vizualizări

”M-au informat cei doi președinți că au discutat despre situația de la Armată, de la Ministerul Apărării, ei trebuie să știe ce au decis, alte amănunte nu le cunosc, nu știu, dar sunt convins că foarte repede ar trebui să se ajungă la o soluție pentru că nu poți să lași Ministerul Apărării fără un titular la acest portofoliu. Asta a fost discuția lor, așa m-au informat astăzi după-masă și aștept și eu nominalizarea ministrului Apărării în curând”, a afirmat Kelemen Hunor, marți seară, la TVR Info.

Marcel Ciolacu este cel care poate să răspundă dacă dorește un schimb sau nu. Teoretic și practic, se poate. Protocolul coaliției nu interzice astfel de schimburi între partidele din coaliție. Se modifică sau se semnează o anexă în care se spune că s-a schimbat portofoliul între cele două partide.

Dacă cineva consideră, de la președinte până la premier și până la președintele PSD-ului, cei care au avut și au portofoliul de la Apărare că nu mai vor, sau nu există un om competent în care președintele are încredere și poate lucra cu președintele, se poate face un astfel de schimb, nu e nicio problemă, nu există o astfel de frână sau piedică.