Ce se poate vedea la Salonul Auto de la București3Foto© wall-street.ro

Ce se poate vedea la Salonul Auto de la București

, 5 știri, 22 vizualizări

Cei care posedă un certificat verde de vaccinare și copiii sub 12 ani pot admira la București ultimele premiere din industria auto. Între 7 și 17 octombrie se va desfășura la Romexpo, în Pavilionul B2, Salonul Auto București & Accesorii 2021, cel mai important eveniment auto al anului. Suprafața totală pe care pot fi admirate bijuteriile automobilistice se întinde pe 25.000 mp. În trendul expozițiilor momentului, SAB nu va fi doar o etalare a noilor modele, ci va îmbina salonul cu workshopuri și demonstrații pentru a da mai multă dinamică evenimentului și a-l face mai atractiv.

Chiar dacă România se confruntă cu o criză pandemică, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală se pot bucura de 11 zile de spectacol automobilistic. Ieri și-a deschis porțile la Romexpo, în Pavilionul B2,  Salonul Auto București & Accesorii 2021. La Salonul Auto București & Accesorii 2021 puteți descoperi premiere, modele exclusiviste și o parte din noutățile sezonului 2021 – 2022 aparținând brandurilor: BMW, Citroën, Honda, Kia, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Ssang Yong, Suzuki, Toyota, Tesla.

Pasionații de supercaruri pot găsi în standul Racebox o secțiune super sport formată dintr-un Monopost de Formula 1, două Monoposturi de Anduranță Radical și peste 12 modele de mașini unicat, care însumează peste 20.000 de cai putere și au o valoare de peste 5 milioane de euro.