Clara Gherase va juriza alături de Nea Mărin, Iulia Albu și Jean de la Craiova prestațiile concurenților Splash! Vedete la apă4Foto© a1.ro

Clara Gherase va juriza alături de Nea Mărin, Iulia Albu și Jean de la Craiova prestațiile concurenților Splash! Vedete la apă

, 4 știri, 9 vizualizări

Experiența sa ca sportiv și antrenor o va ajuta pe Clara Gherase să preia rolul celul mai exigent dintre jurați și să puncteze săriturile concurenților cât se poate de tehnic: „Sunt relaxată! Sper să am ce să văd și să dau note cât mai mari!”, a declarat aceasta, pentru ca mai apoi să completeze: „De nervi de oțel, de asta ai nevoie ca să lucrezi cu fel și fel de caractere, cum sunt acești „copii” minunați care vin la bazin!”.

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție.

Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.