Controversă la CSM București! Reacția oficialilor clubului după ce zvastica a apărut într-o fotografie a juniorilor de la rugby3Foto© sport.hotnews.ro

Controversă la CSM București! Reacția oficialilor clubului după ce zvastica a apărut într-o fotografie a juniorilor de la rugby

, 5 știri, 24 vizualizări

"În România, utilizarea simbolurilor naziste este pedepsită de Legea nr. 217/2015, pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 31/2002, privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii", a precizat sursa citată.

Clubul Sportiv Municipal și-a exprimat, într-un final, regretul față de apariția simbolului controversat din pozele postate pe contul oficial de Facebook.

"În legătură cu articolele apărute în presă, CSM București dorește să menționeze faptul că scopul principal al postării apărute pe pagina oficială de Facebook este promovarea copiilor și a juniorilor, practicanți de rugby. Din păcate, simbolul prezent pe clădirea din spatele echipelor nu face cinste nimănui, astfel încât pozele au fost șterse. Ne cerem scuze, încă o dată, pentru această neînțelegere", a precizat clubul din subordinea Primăriei Capitalei, citat de news.ro.