Cristian Ghinea a anunțat pe cine susține la șefia USR PLUS: „Problema este că tot l-am așteptat pe Dacian și nu îmi place să aștept“9Foto1Video© adevarul.ro

Cristian Ghinea a anunțat pe cine susține la șefia USR PLUS: „Problema este că tot l-am așteptat pe Dacian și nu îmi place să aștept“

, 15 știri, 25 vizualizări

"Problema este că l-am tot așteptat pe Dacian și nu îmi place să aștept. L-am rugat pe Dacian să vină cu mine în USR în 2016, pentru că m-am convins, după câteva luni de guvern tehnocrat, că nu poți să schimbi țara asta decât dacă ai mandat politic. N-a vrut. Atunci ne-am dus cu o echipă de secretari de stat - eu, Barna, Drulă, Moșteanu, Năsui - în USR.

S-a întâmplat povestea aceea cu Nicușor Dan, care într-un fel tot de la Dacian a plecat - care a avut o întâlnire cu Nicușor și nu s-au înțeles. Înțeleg acum că Dacian a vorbit și cu PNL pe vremea aceea - am înțeles de la domnul Orban, care a făcut declarații. După care i-am spus: Haide, vino în USR, că avem nevoie de un lider. Între timp s-a ridicat Barna.

Un lider care are ficat, care a fost peste tot, în fruntea maselor, ca să zic așa. A fost în toată țara, a condus 'Fără penali'. În timpul ăsta, Dacian - facem ONG, ne mai gândim. La un moment dat s-a creat între noi un fel de diferență de viteză foarte mare - nu pot să înțeleg de ce ne tot câcâim și de ce tot așteptăm", a declarat Cristian Ghinea marți, la Europa FM, potrivit Agerpres.