Cristiano Ronaldo este aproape să semneze un contract record de 173 de milioane de lire sterline pe an în Arabia Saudită5Foto1Video© stirileprotv.ro

Cristiano Ronaldo este aproape să semneze un contract record de 173 de milioane de lire sterline pe an în Arabia Saudită

, 5 știri, 26 vizualizări

El urma să primească 200 de milioane de euro pe sezon, salariu și sponsorizare incluse. "CR7" ar semna pentru două sezoane și jumătate. "Ar fi o retrogradare sportivă, compensată în mare măsură de aspectul economic”, scrie Marca. Antrenorul echipei Al-Nassr este francezul Rudi Garcia.

Clubul Manchester United a anunțat pe 22 noiembrie, pe site-ul oficial, decizia de a se despărți de Cristiano Ronaldo, luată de comun acord cu jucătorul. "Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United de comuun acord cu clubul, cu efect imediat", a precizat United.

Clubul i-a mulțumit portughezului “pentru contribuția imensă” din cele două perioade petrecute pe Old Trafford, în care Ronaldo a jucat în 346 de meciuri și a înscris 145 de goluri. “Clubul le dorește noroc lui și familiei sale.