Cristina Cioran a născut prematur și a transmis fanilor să se roage pentru fetița ei12Foto© libertatea.ro

Cristina Cioran a născut prematur și a transmis fanilor să se roage pentru fetița ei

, 14 știri, 19 vizualizări

Cristina Cioran a născut prematur. Actrița și prezentatoarea de teleiviziune (43 ani) urma să nască în luna septembrie. Însă, ceea ce trebuia să fie o bucurie s-a transformat în panică. Cioran este speriată și îngrijorată pentru viața fiicei sale și a făcut un apel de pe patul de spital, implorând cunoscuții să se roage pentru micuța ce a venit pe lume înainte de termen.

”Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!”, a spus prospăta mămică, îngrijorată, într-un Instastory, după care a revenit cu un altul: „Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd”.

Actrița Cristina Cioran a născut prematur și e panicată

Acrița care se afla în al treilea trimestru de sarcină, a întâmpinat probleme în ultima perioadă cauzate de sarcină.  Ea a declarat că nu poate să nască natural din cauza unui fibrom uterin. “Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului și nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa crește odată cu bebelușul.