Cu muncitorii în spatele lui, Nicușor Dan anunță că au început reparațiile în Centrul Vechi4Foto1Video© hotnews.ro

Cu muncitorii în spatele lui, Nicușor Dan anunță că au început reparațiile în Centrul Vechi

, 7 știri, 36 vizualizări

Nicușor Dan a anunțat, luni, că au început lucrările de refacere a pavajului de pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei, unde piatra cubică este distrusă în foarte multe zone. Primarul general spune că “reparațiile vor dura câteva săptămâni”, astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vor fi gata toate cele 14 străzi.

Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan pe Facebook, unde a postat și un videoclip în care apare în Centrul Vechi al Capitalei, cu muncitorii în spatele lui.

“După ce, timp de mulți ani de zile, nu s-a făcut nicio intervenție serioasă la infrastructura străzilor din Centrul Vechi, azi (luni – n.r.) am început lucrările de refacere a pavajului în această parte a orașului”, a scris Nicușor Dan pe Facebook. Potrivit acestuia, se lucrează deja în mai multe zone – în zona Hanul lui Manuc, dar și pe strada Lipscani (zona statuii Lupoaica) sau pe strada Șelari, iar lucrările vor dura câteva săptămâni, astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vor fi gata reparațiile pe toate cele 14 străzi.