Cum a reacționat Valentina Pelinel, după ce Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit9Foto© cancan.ro

Cum a reacționat Valentina Pelinel, după ce Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit

, 10 știri, 82 vizualizări

În cursul acestei zile a fost ”detonată” o nouă bombă în showbizul românesc: Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit, după o relație de șase ani! Informația a fost confirmată chiar de afacerist, cel care a și făcut primele declarații, după ce s-a aflat acest lucru.

După o perioadă de șase ani, afaceristul Cristi Boureanu și partenera sa, Laura Dincă, au decis că meargă pe căi separate, iar vestea aceasta a fost confirmată imediat chiar de bărbat. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă de 20 de ani, Cristi Boureanu și Laura Dincă au găsit întotdeauna un echilibru în relația lor de cuplu. S-au îndrăgostit în anul 2015, după ce acesta a divorțat de Valentina Pelinel. Trei ani mai târziu, în 2018, au decis să se logodească și chiar vorbeau despre posibila apariție a unui copil în viața lor.

Însă, anii au trecut, iar acum Laura Dincă și Cristi Boureanu ar fi ajuns la concluzia că între ei nu ar mai funcționa relația, astfel că au decis să se despartă. Chiar el a mărturisit, la Antena Stars, că ”a fost frumos, s-a terminat”.