Cum explică reprezentanții complexului rezidențial din Mamaia tariful de 200 de lei pentru un loc pe cearșaf la malul mării4Foto© stirileprotv.ro

Cum explică reprezentanții complexului rezidențial din Mamaia tariful de 200 de lei pentru un loc pe cearșaf la malul mării

, 5 știri, 60 vizualizări

Tariful de 200 de lei pentru amplasarea cearșafurilor ”este menit să descurajeze comportamentul clienților din afara complexului”, precizează reprezentanții Marina Surf din zona Mamaia Nord-Năvodari, care au stabilit un preț mai mare pentru turiștii care vor să stea la plajă pe propriul cearșaf decât pentru cei care închiriază un șezlong, relatează News.ro.

Operatorul privat care administrează plaja a scos la închiriat fâșia de nisip din fața primului rând de șezlonguri. În această zonă, turiștii își pot întinde cearșafurile de maximum 1,4 x 2 metri pentru un tarif de 200 de lei pe zi, între orele 8.30-20.00.

În spatele acestei porțiuni de plajă, pentru două șezlonguri cu umbrelă prețul este de 150 lei în primul rând, 120 de lei în al doilea și 100 de lei în al treilea.