Cum s-a păcălit Gigi Becali4Foto© sport.ro

Cum s-a păcălit Gigi Becali

, 8 știri, 62 vizualizări

Articol de Ovidiu Ioanițoaia - Publicat joi, 13 mai 2021, 15:05 / Actualizat joi, 13 mai 2021 15:06

Faptul că, fără să aibă vreo miză deosebită, Academica a terminat 2-2 cu FCSB și i-a periclitat șansele de a câștiga campionatul l-a scos din pepeni pe Gigi Becali. Ca atare, latifundiarul s-a dezlănțuit ca-n zilele lui de glorie. Nervos că a pierdut două puncte imense, ba și în disputa cu un adversar socotit (greșit) satelitul echipei sale, GB le-a reproșat ilfovenilor că s-au bătut cu îndârjire cu FCSB, în vreme ce în meciul cu CFR "au mers pe teren!".

Reproșul nu-i lipsit de temei. Academica a luptat și a transpirat altfel, mai tare, contra FCSB. Becali a omis însă amănuntul că la Clinceni au evoluat luni, printre alții, și foștii săi jucători Adi Popa și Rusescu, de care nu s-a despărțit în condiții amiabile.

Atunci, ca și acum, i-a tratat, mai ales pe primul, de sus, disprețuitor. S-ar fi cuvenit să-și închipuie că, dacă li se va oferi vreodată prilejul, respectivii nu vor ezita să i-o plătească. Și uite că prilejul s-a ivit: Popa a pasat la golul 1, iar Rusescu l-a înscris pe cel de al doilea! În viață, nu-i așa, mai și găsești ce cauți.