Cum te pot influența Luna plină și Luna nouă în 20215Foto© libertatea.ro

Cum te pot influența Luna plină și Luna nouă în 2021

, 11 știri, 35 vizualizări

Secția de contencios administrativ de la Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit pentru 5 noiembrie 2021 începerea judecării recursului formulat de Traian Băsescu în dosarul în care fostul președinte a fost declarat în primă instanță colaborator al Securității.

Pe 20 septembrie 2019, Curtea de Apel București - instanța de fond - a admis acțiunea CNSAS și a decis că fostul președinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă. Magistrații de la Curtea de Apel București au avut nevoie de nouă luni pentru a motiva decizia, iar în iunie 2020, dosarul a ajuns la Instanța supremă - Secția de contencios administrativ, după ce Traian Băsescu a formulat recurs.

Această secție a stabilit un prim termen al procesului pe 16 octombrie 2020, pentru desfășurarea unei proceduri de regularizare. Ulterior, Secția de contencios de la Instanța supremă a dispus ca procesul să înceapă abia la 5 noiembrie 2021, la aproape un an și jumătate după ce a primit dosarul de la Curtea de Apel București.