Dan Tanasa, deputat AUR: Vom initia procedurile parlamentare pentru controlul averii presedintelui Iohannis1Video© antena3.ro

Dan Tanasa, deputat AUR: Vom initia procedurile parlamentare pentru controlul averii presedintelui Iohannis

, 5 știri, 125 vizualizări

"În urmă cu aproape șase ani, opinia publică era șocată de informația potrivit căreia Președintele României, Klaus Iohannis, pierduse definitiv în instanță una dintre casele pe care le avea în proprietate. În 2015, familia președintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv, la Curtea de Apel Brașov, un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brașov a respins recursul declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.

„Această soluție, după părerea mea, nu este bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluție", a declarat Klaus Iohannis după finalizarea procesului.

Românii sunt nemulțumiți de faptul că nici până astăzi, cel care ocupă cea mai înaltă demnitate în statul român, nu a explicat clar cum anume a dobândit cele șase case dintr-un salariu de profesor, ulterior de primar.