Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au dansat superb pe gheață în ediția de poveste de azi11Foto© a1.ro

Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022. Ruby și Zsolt Kerekes au dansat superb pe gheață în ediția de poveste de azi

, 11 știri, 134 vizualizări

Ruby și Zsolt Kerekes s-au descurcat de minune în noua ediție de la Dancing on Ice - Vis în doi, 2 aprilie 2022, unde au pregătit un dans bazat pe o poveste celebră. Iată că sunt mai pregătiți ca niciodată să câștige premiul cel mare.

Ruby și Zsolt Kerekes s-au descurcat foarte bine pe gheață, unde au dansat pentru un caz special. „Lupta noastră este pentru o antrenoare, care învață copii din mediul rural să patineze. Patinajul artistic românesc are nevoie de cineva ca Anita. Pentru mine succesul lui Anita e și succesul meu”, spun Zsolt și Ruby despre cazul pentru care dansează ei în emisiunea Dancing on ice - Vis în doi.

„Eu aud numai duel, duel, duel. Ajungem întruna la duel. Ceva nu se leagă cu noi. Nu înțeleg ce are Zsolt. Sentimentele sunt mixte aici”, au spus cei doi coechipieri în cadrul repetițiilor din această săptămână.