Diana Gasparovici, condamnată acum zece ani alături de Adrian Năstase, a fost găsită în Suedia. Ea a fugit după ce a primit sentința3Foto© antena3.ro

Diana Gasparovici, condamnată acum zece ani alături de Adrian Năstase, a fost găsită în Suedia. Ea a fugit după ce a primit sentința

, 6 știri, 57 vizualizări

Diana Gasparovici, fost inspector general de stat adjunct în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții, condamnată la cinci ani de închisoare în dosarul ”Trofeul Calității” alături de fostul premier Adrian Năstase, a fost găsită în Suedia la 10 ani de la pronunțarea sentinței, în prezent find reținută, transmite News.ro.

Femeia se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 5 ani, pentru infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, condamnarea fiind dispusă de Înalta Curte de Casație și Justiție, în 20 iunie 2012.

A fost emis un mandat european de arestare, de Tribunalul București, iar femeia urmărită național și internațional se află în arestul Poliției Suedeze, urmând a fi adusă la îndeplinire procedura extrădării.