Facturile pentru căldură și apă caldă vor crește în această iarnă4Foto© cotidianul.ro

Facturile pentru căldură și apă caldă vor crește în această iarnă

, 7 știri, 19 vizualizări

Senatorul PSD Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, susține că edilul general, Nicușor Dan, solicită ilegal creșterea prețului la căldură și apă caldă și că nici după un an de mandat acesta nu este reprezentatul legal al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică București-Ilfov.

„Serviciul public de termoficare a fost delegat Companiei Termoenergetica (fostul RADET) prin asociația de dezvoltare intercomunitară din care fac parte Capitala, orașul Popești-Leordeni și comuna Chiajna. Dar, surpriză! Oficial, reprezentantul Bucureștiului și președintele ADI Termoenergetică București-Ilfov sunt tot eu.

Era nevoie doar de o hotărâre judecătorească pentru schimbarea reprezentantului legal. Cum solicită primarul Nicușor Dan ANRE aprobarea unui nou tarif dacă, legal, nu poate semna hârtiile în numele ADI Termoenergetică București-Ilfov? Dar pentru asta trebuie ori să știi administrație, ori să te informezi. Este evident că Nicușor Dan nu este dispus să facă nici una, nici alta!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.