Fetița Cristinei Cioran a fost externată din spital la o lună și jumătate de la naștere. Prima imagine cu Ema acasă4Foto© cancan.ro

Fetița Cristinei Cioran a fost externată din spital la o lună și jumătate de la naștere. Prima imagine cu Ema acasă

, 7 știri, 86 vizualizări

A fost o zi foarte importantă pentru Cristina Cioran și plină de încărcături emoționale. După o lungă perioadă de griji, frică și incertitudini, fosta prezentatoare TV și-a adus într-un final fiica acasă. Vă reamintim că vedeta de televiziune a născut prematur, din cauza unei toxiinfecții alimentare, pe 18 iulie, cu câteva luni mai devreme înainte de termen.

La acel moment, Cristina Cioran își îndemna prietenii de pe rețelele de socializare să se roage pentru sănătatea fiicei sale, pentru ca cea mică să reziste. Ema a fost internată imediat într-un incubator și săptămâni întregi a stat departe de mama ei. Blondina s-a plâns constant că din cauza regulilor foarte stricte ale unității medicale unde a născut, ca urmre a pandemiei de coronavirus, nu avea dreptul decât la o singură vizită pe săptămâna, și aceea obținută doar cu permisiunea reprezentaților spitalului.

Totuși, acele zile parcă au fost deja date uitării de către Cristina Cioran, căci Ema a devenit rapid centrul universului ei. Familia ei este, în sfărțit, completă acum și este pur și simplu în al nouălea cer că poate să stea cu fiica ei atât cât își dorește, fără a fi nevoie să se încadreze într-un program.