Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri7Foto© realitatea.net

Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat pentru trafic de droguri

, 16 știri, 48 vizualizări

Judecătorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani, perioadă în care Sică Dumitrescu este obligat să frecventeze un program de reintegrare socială și să presteze 60 de zile muncă în folosul comunității, în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 2 București sau în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 6 București, potrivit Agerpres.

De asemenea, magistrații au dispus prelevarea de probe biologice, în vederea introducerii profilelor genetice în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. În același dosar, un complice al lui Sică Dumitrescu a primit o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Potrivit rechizitoriului trimis în instanță, pe 14 ianuarie 2021, procurorii DIICOT au primit o informație că o persoană vinde cocaină pe raza municipiului București. Aceasta a fost identificată în persoana lui Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu. În cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, și la un investigator sub acoperire.