Fost director al Corpului de control al ministrului Sănătății, trimis în judecată2Foto© libertatea.ro

Fost director al Corpului de control al ministrului Sănătății, trimis în judecată

, 6 știri, 45 vizualizări

Fostul director al Corpului de control al ministrului Sănătății Constantin Dina a fost trimis în judecată de DNA în dosarul în care este acuzat că i-a dat unei funcționare din ministerul Sănătății o parte din subiectele pentru proba scrisă la concursul pentru funcția de șef serviciu Control în cadrul Corpului de control, a transmis DNA, joi, într-un comunicat de presă.

Potrivit procurorilor anticorupție în timpul în care Constantin Dina ocupa funcția de director al Corpului de Control al ministrului Sănătății r fi dat unei funcționare din minister o parte din subiectele pentru proba scrisă a unui concurs.

„În perioada 02 – 07 martie 2022, în contextul organizării unui concurs de ocupare a funcției de șef serviciu Control în cadrul Corpului de control al Ministrului Sănătății, inculpatul Dina Constantin, în calitățile menționate mai sus, ar fi transmis în mod nelegal celeilalte inculpate o parte din subiectele elaborate pentru proba scrisă. Acționând în această manieră, inculpatul Dina Constantin ar fi facilitatobținerea de către inculpata Aramă Silvia a unui punctaj care i-ar fi permis acesteia să promoveze proba respectivă”, transmit procurorii DNA.