George Simion, la sediul PSD, cu Poliția după el3Foto© observatornews.ro

George Simion, la sediul PSD, cu Poliția după el

, 6 știri, 43 vizualizări

Șeful AUR nu a fost lăsat să intre joi în sediul PSD, pentru a preda semnăturile strânse pentru demiterea lui Klaus Iohannis. El a fost întâmpinat la poartă de liderul PSD Sector 1, care l-a îndrumat spre Ambasada Rusiei.

George Simion a ajuns joi la sediul PSD de pe Bd. Kiseleff nr. 10 cu o dubă încărcată cu cutii în care s-ar afla două milioane de semnături strânse pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Lui Simion nu i s-a permis însă accesul în curtea partidului, iar la un moment dat a ieșit în stradă deputatul PSD Florin Manole, care l-a îndrumat pe liderul AUR la Ambasada Rusiei, situată tot pe Bd. Kiseleff, la nr. 6.

„Cred că ați greșit adresa. La numărul 6, pe Kisellef, este Ambasada Rusiei și, dacă mergeți acolo, poate știți drumul, cred că e destinația la care trebuie să lăsați documentele astea. Vă zic asta pentru că atunci când avem război la graniță - poate știți, da? - instabilitate în țară nu-și doresc prietenii, ci numai dușmanii acestei țări”, i-a transmis Florin Manole, președintele de la PSD Sector 1, lui Simion. Ambasada Rusiei este în apropierea sediului PSD.