Gigi Becali i-a făcut două promisiuni lui Nicolae Dică, după ce FCSB s-a calificat în turul 3 din Conference League4Foto© gsp.ro

Gigi Becali i-a făcut două promisiuni lui Nicolae Dică, după ce FCSB s-a calificat în turul 3 din Conference League

, 7 știri, 41 vizualizări

De asemenea, patronul lui FCSB a promis că va reveni la stadion în cazul în care echipa va reuși să se califice în grupele Conference League. Pentru ca acest lucru să se întâmple, vicecampioana României trebuie să treacă în turul 3 de slovacii de la Dunajska Streda, dar și de o adversară din play-off.

"M-a schimbat faptul că am scăpat de 40.000 de euro salariu și că am luat 3 milioane de euro (n.r - pentru Tănase). Deci 1,5 milione de la sponsor, 3 milioane din drepturile TV, 3 milioane pe Tănse și încă 1,7 de la Moruțan. Sunt vreo 10 milioane. Să vedem dacă urmează Olaru. Pentru mine era un ghimpe un salariu de 40.000 de euro pe lună. Și atunci nu mai vorbim de retragere.

Cred că au trecut vreo doi-trei ani de la ultimul meci pe stadion. Ar trebui să intrăm în grupe. Dacă intrăm, mă duc la toate meciurile. La un moment dat, când am văzut atâta lume, m-am rugat la Dumnezeu să le facă o bucurie. Mai mult bucurie pentru ei, nu pentru mine", a spus Gigi Becali, la Digisport.