Hackerii de la Killnet au publicat un videoclip cu Florin Cîțu în bikini și i-au transmis un mesaj3Foto© stirileprotv.ro

Hackerii de la Killnet au publicat un videoclip cu Florin Cîțu în bikini și i-au transmis un mesaj

, 5 știri, 258 vizualizări

Grupul de hackeri pro-ruși Killnet a publicat pe Telegram un videoclip trucat în care președintele Senatului, Florin Cîțu, este prezentat ca personaj feminin din serialul „Baywatch”. Video-ul este însoțit de mesajul „Don’t be offended Florin Cîțu”.

În videoclipul trucat fața lui Florin Cîțu este suprapusă peste cea a unui personaj feminin din serialul „Baywatch”. Hackerii pro-ruși i-au transmis președintelui Senatului: „Don’t be offended Florin Cîțu”.

Potrivit news.ro, reacția vine după ce Florin Cîțu a declarat luni, despre amenințările hackerilor ruși privind atacuri cibernetice asupra site-urilor unor instituții din România și faptul că aceștia au scris că Marcel Ciolacu este președintele Senatului, că nu știe ce hackeri sunt ăia care nu știu cine e președintele Senatului sau președintele Camerei Deputaților, cu o simplă căutare pe net putând afla această informație.