Horoscop 16 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii iau o decizie tranșantă în relație8Foto© stirileprotv.ro

Horoscop 16 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii iau o decizie tranșantă în relație

, 21 știri, 84 vizualizări

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu ceilalți.

Luna Nouă vorbește întotdeauna de noi începuturi, de deschiderea unor uși, vine cu șanse și oportunități, însă această lunație este destul de tensionată atât de cele trei planete aflate în Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto, cât și de Marte care se află retrograd în zodia Berbec.  Ei bine, este o Lună Nouă a provocărilor și a contextelor ușor forțate, fie din interior, fie din exeterior, care ne obligă practic să deschidem noi uși.

Luna Nouă în Balanță vorbește, la modul general, de noi începuturi în relațiile cu cei din jur, atât în relațiile de dragoste, cât și în cele profesionale. Dat fiind că este tensionată, lunația ne cere să abordăm în mod diferit un context din trecut pentru a ne bucura de beneficiile sale.