Iulia Albu începe noua emisiune la Antena Stars3Foto© a1.ro

Iulia Albu începe noua emisiune la Antena Stars

, 4 știri, 28 vizualizări

Începând din 17 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, Iulia Albu va putea fi urmărită în calitate de gazdă a emisiunii I.A. cu stil. Criticul de modă îi va ajuta pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viața lor și îi va consilia pas cu pas, alături de echipa sa, pentru ca la final, apariția lor să fie una cu adevărat stilată.

Indiferent de tipul evenimentului, Iulia Albu știe că stilul este cheia oricărei aparitii, care poate transforma orice persoană, radical. Fie că îi va ajuta să își aleagă ținuta pentru un eveniment important din viața lor, fie că îi va învăța cum să dea un refresh propriei garderobe, Iulia Albu este gata să îi ajute pe cei care vor apela la ea.

“Se anunță un eveniment important în viața ta și ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur și simplu vrei să-ți reinventezi stilul? Scrie-mi și pregătește-te! Nu vei ști niciodată când vin în vizită!”, a declarat aceasta. Cei care doresc să primească ajutorul echipei I.A. cu stil trebuie să își scrie povestea într-un mesaj privat, pe pagina de Instagram a Iuliei Albu. Emisiunea va putea fi urmărită începând din 17 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars.