Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze fierbinți. Cei doi nu și-au mai putut controla sentimentele în public8Foto2Video© observatornews.ro

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze fierbinți. Cei doi nu și-au mai putut controla sentimentele în public

, 9 știri, 108 vizualizări

Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți sărutându-se pasional în public, amândoi fiind extrem de zâmbereți și entuziasmați de noul început. Jennifer Lopez, în vârstă de 51 ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, au fost fotografiați de paparazzi în timp ce luau cina în Malibu la un restaurant de lux.

Se pare că cei doi s-au reunit cu membrii familiei lui Jennifer pentru a o sărbători pe sora acesteia, Linda, care a împlinit 50 de ani. J. Lo și Ben se sorbeau din priviri și se foarte evident că se bucură de prezența celuilalt.

Ben nu s-a dezlipit de frumoasa lui iubită, pe care a alintat-o și mângâiat-o, sărutând-o de mai multe ori. Cei doi au stat foarte apropiați, în timp ce Ben o săruta pe gât pe Jennifer și îi șoptea la ureche, făcând-o să râdă.