Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București4Foto1Video© libertatea.ro

Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București

, 4 știri, 16 vizualizări

Kaufland România se alătură turneelor BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open în calitate de partener principal, susținând sportivii cu dizabilități și reafirmându-și astfel poziția de angajator incluziv, care sprijină persoanele cu nevoi speciale. Pentru Kaufland parteneriatul reprezintă o continuare firească a acțiunilor derulate în ultimii ani, ca parte a programului A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), un program de recrutare a persoanelor cu dizabilități.

Cele două turnee special create pentru jucătorii de tenis aflați în scaun rulant se desfășoară la Pitești, la baza sportivă „Star Arena” din Bascov în perioada 11-14 august și la București, la Centrul Național de Tenis, în perioada 15-18 august. Turneele reunesc pe terenul de joc sportivi paralimpici din întreaga lume, încurajează socializarea, mișcarea și sportul în rândul persoanelor cu dizabilități, și evidențiază performanțele pe care acestea le pot atinge, doborând zilnic barierele impuse de deficiențele locomotorii.

Turneul de la Pitești reunește pe zgura din Bascov 40 de sportivi din 15 țări și este dotat cu premii în valoare totală de 3.500 de dolari, în vreme ce la București vor juca peste 60 de sportivi în cadrul a trei categorii: masculin și feminin Open, dar și Quad, o categorie specială la care participă persoane în scaun rulant, cu dizabilități la brațul cu care folosesc racheta.

Doamna organizatoare devenise palidă când a văzut
Simona Halep,
“Rușii au eșuat până acum și este puțin probabil să ocupe Ucraina”,…