Kelemen Hunor anunță înființarea a două noi ministere, unul pentru turism și antreprenoriat, iar celălalt pentru familie și tineret2Foto© stirileprotv.ro

Kelemen Hunor anunță înființarea a două noi ministere, unul pentru turism și antreprenoriat, iar celălalt pentru familie și tineret

, 7 știri, 87 vizualizări

Guvernul va avea două ministere noi - unul în zona economică, pentru turism și antreprenoriat, și unul pe zona socială, pentru familie și tineret, a declarat, duminică, președintele UDMR, Kelemen Hunor.

"Mâine mergem la consultări la președinte, la ora 12,00, spunând că avem program de guvernare, avem structura Guvernului cu două ministere nou-înființate și avem acordul politic pentru funcționarea coaliției. Deci, totul este pregătit: majoritatea, program de guvernare, structură de Guvern, pentru a exista un Guvern începând de joi", a afirmat Kelemen Hunor, la finalul unei noi runde de negocieri pentru alcătuirea Executivului.

El a explicat că Ministerul Familiei și tineretului va fi înființat având în vedere problemele demografice cu care se confruntă România, pentru care trebuie găsite politici publice eficiente.