Kelemen Hunor spune ca liderii coalitiei nu s-au certat, ci doar au discutat7Foto2Video© libertatea.ro

Kelemen Hunor spune ca liderii coalitiei nu s-au certat, ci doar au discutat

, 27 știri, 47 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marți seară, 7 decembrie, cu președinții PNL – Florin Cîțu, PSD – Marcel Ciolacu, și UDMR – Kelemen Hunor și cu premierul Nicolae Ciucă, iar liderii partidelor și premierul au părăsit ședința de coaliție de la Parlament, din biroul președintelui Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, după aproape trei ore de discuții.

„Era o invitație din partea președintelui încă de săptămâna trecută, dacă nu mă înșel pe 2 decembrie ne-a invitat pentru ziua de astăzi. Astfel de discuții au fost și în vechea coaliție cu USR, o dată la 2-3 săptămâni, o dată la lună, ne vedeam, de obicei seara, la o discuție cu președintele. Deci, lucrurile s-au întâlnit”, a explicat Kelemen Hunor.

Și a continuat: „Noi, când trebuia să plecăm, ne-am ridicat cu toții, și premierul Ciucă, și președinții partidelor din coaliție și am plecat. Colegii noștri au mai rămas acolo, au discutat până la ora 20.00. Ce să fac eu cu speculațiile din presă? Nu ne-am certat, asta este important. În această perioadă vom avea foarte multe întâlniri în coaliție și vor fi discuții”.