Laura Cosoi s-a pozat nud pe o plajă din Thailanda. Fosta vedetă Playboy este însărcinată în 5 luni3Foto© bzi.ro

Laura Cosoi s-a pozat nud pe o plajă din Thailanda. Fosta vedetă Playboy este însărcinată în 5 luni

, 6 știri, 306 vizualizări

Vedeta Laura Cosoi nu se sfiește să pozeze nud cu toate că a născut de două ori, iar în prezent este însărcinată în 5 luni. Și totuși, imaginea recentă postată de actriță nu are nimic vulgar, ci este deosebit de artistică. În prezent, Laura Cosoi se află cu soțul și cele două fiice într-o vacanță de vis în Thailanda.

Frumoasa blondină Laura Cosoi devenea cunoscută în urmă cu mulți ani grație serialului-fenomen La Bloc, în care o întruchipa pe Adina, o bună prietenă a Danei Rogoz. În plus notorietatea ei a crescut și datorită relației cu Smiley, iar multă lume îi vedea aproape căsătoriți. Însă, viața a avut alte planuri pentru ambele vedete, și Laura, și Smiley fiind împliniți în plan familial.

Vedeta, care a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani la începutul acestui an, pe 2 ianuarie, a născut deja doi copii, iar al treilea se află pe drum. În prezent, fosta vedetă Playboy se află în vacanță în Thailanda, alături de cele două fetițe, Rita și Vera, și Cosmin, soțul ei. Cei patru sunt plecați de câteva săptămâni bune și par să se simtă foarte bine acolo.