Laurențiu Reghecampf a surprins pe toată lumea! Cum a putut fi surprins fostul soț al al Anamariei Prodan4Foto© antena3.ro

Laurențiu Reghecampf a surprins pe toată lumea! Cum a putut fi surprins fostul soț al al Anamariei Prodan

, 10 știri, 139 vizualizări

"Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veți da dreptate.

Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă și eu, si copiii mei ca să asistăm și să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Vă las pe Dvs! Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva.

Reghe este azi exemplul negativ pentru generațiile de fotbaliști tineri care nu au voie să se uite la el și la ce a ajuns. Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League ȘI CARE ÎȘI DIVINIZA FAMILIA ȘI COPIII PE CARE AZI A UITAT CUM ARATĂ. CA SĂ AJUNGI CA BĂRBAT SĂ TE RÂDĂ O ȚARĂ ÎNTREAGA ȘI SA NU AI CUM SĂ MERGI LA RESTAURANT CĂ ÎȚI CUNOSC TOȚI FATA CARE ATÂRNA DE BRAȚUL TĂU RUPT… e jenant,  pentru viață în general. Noi trăim în picioare.