Liviu Vasilescu, numit șef la DGA. Chestorul demisionase din fruntea Poliției Române, după ce s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu8Foto© antena3.ro

Liviu Vasilescu, numit șef la DGA. Chestorul demisionase din fruntea Poliției Române, după ce s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu

, 14 știri, 71 vizualizări

Chestorul de poliție Liviu Vasilescu, care a demisionat de la conducerea Poliției Române în septembrie 2020, în contextul scandalului generat de întâlnirea sa cu membri ai clanului Duduianu, în noaptea de 8 spre 9 august 2010, înainte de înmormântarea fostului lider al grupării, a fost numit la conducerea Direcției Generale Anticorupție (DGA).

Anunțul a fost făcut joi seară de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI), care spune că prin această numirea lui Vasilescu în funcția de director general al DGA se face "încă un pas important în atingerea obiectivului asumat de a construi instituții puternice și eficiente".

"Este vorba despre un polițist cu o vastă experiență operativă și managerială (30 de ani în Poliția Română), o persoană respectată în sistem", au transmis reprezentanții MAI.