Lucian Bode, primele declarații despre posibilul asasinat de la Arad7Foto© antena3.ro

Lucian Bode, primele declarații despre posibilul asasinat de la Arad

, 14 știri, 100 vizualizări

„Am fost informat sâmbătă dimineața imediat după ce s-a produs și împreună cu conducerea MAI am decis să trimitem la Arad cei mai buni specialiști din Poliția Română. Am luat legătura cu instituțiile partenere, mă refer la SRI, MApN, Parchetul General, care de îndată a preluat acest caz, și împreună am gestionat sâmbătă și duminică cercetările la fața locului”, a spus ministrul Lucian Bode.

Acesta a anunțat că cercetările de la fața locului au fost încheiate.

„Ieri s-au finalizat cercetările la fața locului, în sensul în care epava autoturismului a fost ridicată și depozitată într-un loc unde se continuă cercetările. Am audiat martori, membri ai familiei, angajați ai societății comerciale, prieteni, apropiați, vizualizăm imaginile de la fața locului, de pe traseul pe care l-a parcurs victima în dimineața zilei de sâmbătă și nu numai”, a mai spus Lucian Bode.

În ceea ce privește explozibilul folosit, ministrul a declarat că „SRI, MAPN, prin laboratoarele foarte bine dotate, ne vor ajuta și ne vor spune exact despre ce a fost vorba acolo. S-au prelevat probe și cu siguranță aceste laboratoare ne vor comunica rezultatul în cel mai scurt timp posibil”.