„Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic”, mesaj primit pe mail de Poliția Română3Foto© libertatea.ro

„Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic”, mesaj primit pe mail de Poliția Română

, 9 știri, 66 vizualizări

Poliția Română și Serviciu Român de Informații sunt în alertă miercuri de dimineață, după ce s-au primit mai multe mesaje care anunțau un atac asupra unui spital. Mesajele au fost primite pe mail.

„Pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis de pe o adresă de e-mail mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut: Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic.”, a transmis IGPR.

Poliția Română și SRI au demarat verificări specifice.

Mesajele au fost trimise pe adresa de petiții a Poliției Române, iar verificările au început imediat după primirea email-urilor. În mesajul de amenințare nu e specificat vreun spital și în acest moment autoritățile verifică mai multe unități medicale, dar și IP-ul adresei de mail de la care au fost trimise mesajele.