Mai multe formațiuni politice, invitate de AUR să formeze o alianță conservatoare© bzi.ro

Mai multe formațiuni politice, invitate de AUR să formeze o alianță conservatoare

, 5 știri, 49 vizualizări

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) invită mai multe formațiuni politice, PMP, PNȚCD, Alternativa Dreaptă, Coaliția pentru Națiune, dar și societatea civilă să se alăture inițiativei sale privind constituirea Polului Conservator.

Conform unei scrisori transmise, vineri, de deputatul George Simion, copreședinte al AUR, Polul Conservator are ca valori și principii „libertatea și unicitatea persoanei, credința și morala creștină, familia, tradiția și cultura – ca expresii ale identității și demnității naționale naționale -, proprietatea privată, dreptatea, meritocrația, statul de drept ca garanție a democrației autentice, reîntregirea Neamului”.

„Astăzi, eșichierul politic din România este caracterizat de o puternică confuzie doctrinară și ideologică. Absența unei oferte consistente de dreapta este cauza principală a crizei sistemice a țării. Guvernele socialiste și „liberale” din ultimele trei decenii poartă întreaga răspundere pentru actuala stare morală, economică și socială a României.