McDonald’s va începe să redeschidă unele restaurante din Ucraina5Foto© hotnews.ro

McDonald’s va începe să redeschidă unele restaurante din Ucraina

, 7 știri, 19 vizualizări

Lanțul de restaurante de tip fast-food McDonald’s Corp. a anunțat joi că intenționează să își redeschidă unele restaurante din Ucraina pe parcursul următoarelor luni, un semn că firmele occidentale încep să revină în Ucraina, chiar dacă conflictul cu Rusia continuă, informează Reuters.Compania americană și-a închis toate restaurantele din Ucraina și Rusia în luna martie, iar în luna mai grupul american și-a vândut majoritatea restaurantelor din Rusia către un partener local.

„După consultări și discuții amănunțite cu oficialii, furnizorii din Ucraina precum și cu specialiștii în securitate, precum și ținând cont de solicitările angajaților de a reveni la lucru, am decis să punem la punct un plan în etape pentru a redeschide unele restaurante din Kiev și vestul Ucrainei”, a declarat directorul pentru piețe internaționale de la McDonald’s, Paul Pomroy.

Grupul american a adăugat că lucrează cu furnizorii pentru a-și aproviziona restaurantele cu produse și a readuce angajații la lucru, grație unor protocoale îmbunătățite de securitate.