Medicul chirurg Mircea Beuran a câștigat procesul împotriva Spitalului Floreasca© antena3.ro

Medicul chirurg Mircea Beuran a câștigat procesul împotriva Spitalului Floreasca

, 4 știri, 10 vizualizări

Medicul Mircea Beuran a câștiga definitiv procesul cu Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca din București. Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii trecute de judecătorii de la Curtea de Apel București. Dr. Mircea Beuran a fost demis din funcția de șef al Secției de Chirurgie din cadrul spitalul menționat, după ce o femeie a murit arsă în timpul operației

Judecătorii de la Curtea de Apel București i-au dat câștig de cauză medicului Mircea Beuran în procesul intentat Spitalului Floreasca din București. Decizia magistraților este definitivă. Medicul Mircea Beuran va reveni în funcția de șef al Secției de Chirurgie pe care o conducea de 20 de ani până în luna ianuarie 2020 când a fost demis.

De asemenea, judecătorii au mai decis ca Spitalul Clinic de Urgență București să-i plătească medicului Beuran și salariile majorate și actualizate de la data demiterii și până la reintegrarea acestuia pe post. Chirurgul Beuran a fost demis după ce o pacientă a murit arsă pe masa de operație. În minuta publicată pe site-ul Tribunalului Ilfov se arată: