Mesajul Ștefaniei Pop după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit concurenta lui chef Florin Dumitrescu10Foto© a1.ro

Mesajul Ștefaniei Pop după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit concurenta lui chef Florin Dumitrescu

, 11 știri, 63 vizualizări

Florin Dumitrescu a ținut să laude parcursul remarcabil al Ștefaniei Pop. Tânăra a părăsit competiția Chefi la cuțite în urma battle-ului cu numărul 15 al show-ului culinar, iar colegii săi de echipă au primit cu tristețe această veste. Cu toții au îndrăgit-o pe Ștefania pentru sinceritatea, inocența, bunătatea, dar și talentul său de cofetar.

Florin Dumitrescu a publicat pe Instagram un mesaj în care a recunoscut că deserturile Ștefaniei au cântărit greu la battle-urile pe care echipa roz le-a câștigat.

„Aseară, a plecat din concurs Ștefania, cea care ne-a încântat cu deserturile ei savuroase, completând farfuriile echipei cu elemente care nu o dată au cântărit greu la battle-uri. Mulțumim, Ștefania! Ai avut un parcurs remarcabil până acum - și așa va fi și de-acum înainte, sunt convins. Baftă și inspirație, "Fănica", în tot ce vei face în continuare!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.