Ministrul Energiei nu participă la moțiunea simplă, depusă împotriva sa© bzi.ro

Ministrul Energiei nu participă la moțiunea simplă, depusă împotriva sa

, 6 știri, 11 vizualizări

„Pentru a doua oară în decurs de doar câteva luni, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fugit de la dezbaterea moțiunii simple depuse împotriva lui”, transmit liderii USR. Potrivit acestora, moțiunea simplă depusă de USR are șanse minime să fie dezbătută în această sesiune parlamentară.

„Ministrul Virgil Popescu a fugit iar de moțiunea simplă depusă de USR, moțiune care trebuia să fie dezbătută astăzi și votată miercuri. Evident, acesta a fost planul de la început, să-l scape pe atât de incompetentul ministru al Energiei de întrebările noastre, să nu fie nevoit să dea explicații cetățenilor de la tribuna Parlamentului. E frumos așa, domnule Ciucă? E bine așa, pe stabilitate, domnule Iohannis?”, declară Ionuț Moșteanu, liderul grupului USR din Camera Deputaților.

„Solicităm ca Virgil Popescu să plece. Este un ministru de trei ani în funcție și pur și simplu a distrus acest domeniu. Am văzut că și PSD, deci partenerul principal în această coaliție, reclamă lipsa de performanță a acestui ministru. Or nu înțeleg ce mai așteaptă ca să-l schimbe”, precizează și Cătălin Drulă, președintele interimar al USR.