Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, si-a anuntat candidatura la Primaria Constanta6Foto© money.ro

Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, si-a anuntat candidatura la Primaria Constanta

, 9 știri, 85 vizualizări

Murad a deschis oficial sâmbătă seara Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, iar cu acest prilej a făcut și anunțul legat de candidatura la Primăria Constanța.

“Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opțiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Și de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de șantier, cu acest ciocan în mână și jumătate în halat de medic care are grijă de oameni și în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcția de primar al Constanței”, a declarat președintele FPTR.

El crede că atunci când cineva are un eșec, trebuie să își asume răspunderea, iar clasa politică a eșuat deoarece nu a putut schimba lucrurile în bine în ultimii 30 de ani.